Aquest cap de setmana Muro de Mallorca s'acosta una mica més a Muro del País Valencià. Esperem estar a l'altura i mostrar com ho feim aquí a Mallorca.

 

 

                         Contacte

TELEFON                649204079  

FACEBOOK:           https://www.facebook.com/dimonisdesapedrera/

TWITTER:               @dimonispedrera

INSTAGRAM:          dimonisdesapedrera

Email:                      Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Els dies s'acursen, les fulles cauen dels arbres, fa més fresca..... pero els dimonis no perdem les ganes de gresca!

Dissabte dia 10 de novembre és el nostre dia dins la Fira de Tardor -- Fira de Sa Carabassa de Muro. Tenim tot un dia d'activitats dedicades als mes menuts però que els més grans també en podreu gaudir.

A les 10'30 el ja tradicional Taller de Llanternes de Carabassa a la Plaça dels Abeuradors enfocada als menuts. Els participants han de dur la seva carabassa i els pares poden ajudar-los en les tasques més delicades, per exemple quan es necessiti fer talls a la carabassa. La organització posara cordell i espelma si no en porteu. L'organització és conscient que cada any hi ha més gent que opta per espelmes led i altres tipus d'il·luminació a piles i ho entén com una manera de fer lluir més la Carabassa. El taller durarà fins les 13'00h i els participants s'hauran d'inscriure a l'estand de l'organització fins al final del taller (13'00h).

La organització és conscient, també, que moltes carabasses es finalitzen o directament es fan a casa i aquest NO és l'esperit. Es farà una fotografia  a les participants fins a les 13h i es valorarà la tasca feta al taller.

 

A les 12'30 farem l'esperada globotada amb una cordada de més de 3000 globus Davant l'Ajuntament a la Plaça Comte Empuries.

 

A les 17'15, després de l'actuació de CUCORBA, iniciarem la processó de llanternes que transcorrerà pels carrers

Plaça Comte Empúries

Joan Massanet

Sant Joan

Bisbe Alberti

Plaça Sant Martí

Jaume I

Miquel Tortell

Martorell

Plaça Comte Empúries

A les 18'15 h entrega de premis de Llanternes de Carabassa.

Les carabasses participants poden quedar a l'ajuntament i s'exposaran l'endemà a la Fira

 

Quina millor manera de començar la revetla que amb l'encesa de foguerons de Dimonis de Sa Pedrera?

Vine a divertir-te amb noltros!

 

 

Subcategories

El sistema de gestión de contenidos Joomla! permite crear páginas web de diversos tipos utilizando extensiones. Hay cinco tipos básicos de extensiones: componentes, módulos, plantillas, idiomas y plugins. Su sitio web incluye las extensiones que necesita para crear un sitio web básico en Inglés, pero miles de extensiones adicionales de todos los tipos están disponibles. El Directorio de Extensiones de Joomla! es el más grande de extensiones para Joomla!.

Media ImageLos módulos son pequeños bloques de contenido que se pueden mostrar en las posiciones de una página web. Los menús del sitio se muestran en los módulos. El núcleo de Joomla! incluye 17 módulos independientes que van desde el acceso hasta la búsqueda de imágenes aleatorias. Cada módulo tiene un nombre que comienza mod_ pero cuando se muestra tiene un título. En las descripciones de esta sección, los títulos son los mismos que los nombres.

Media ImagePlantillas de darle una apariencia a su sitio. Estas determinan el diseño, colores, tipos de letra, gráficos y otros aspectos del diseño que hacen que su sitio sea único. La instalación de Joomla! viene con cuatro plantillas empaquetadas previamente.

Plugin ImageLos plugins son pequeñas extensiones orientadas mejorar las tareas del framework de Joomla!. Algunos están asociados con extensiones en particular y otros, tales como editores, se utilizan en todas las de Joomla!. La mayoría de los usuarios principiantes no necesitan cambiar ninguno de los plugins que se instalan con Joomla!.

These are my photos from parks I have visited (I didn't take them, they are all from Wikimedia Commons).

This shows you how to make a simple image gallery using articles in com_content.

In each article put a thumbnail image before a "readmore" and the fiull size image after it. Set the article to Show Intro Text: Hide.