Els til·lers ja es preparen per a envair amb el seu perfum la Plaça del Poble i les Festes de Sant Joan.

Els dimonis, polissons, omplirem els carrers del casc antic de l'olor de sofre i pólvora, d'olor a infern. Omplirem tambe de giscos i renecs abissals i tremolors i trons amb els nostres Renovers de Sa Pedrera.

Els dimonis no només seran els que tenim vists per Muro i que venen de Sa Pedrera, estan invocats els d'HIACHAT  de Santa Margalida, Espiadimonis de Felanitx i els Escarrufaverros de Campanet.

 Vendrem Tooota la familia Dimonis i Dimonions (saps que són de cares les baby-sitters de dimonió!!!)

  

Aquest cap de setmana Muro de Mallorca s'acosta una mica més a Muro del País Valencià. Esperem estar a l'altura i mostrar com ho feim aquí a Mallorca.

 

 

Quina millor manera de començar la revetla que amb l'encesa de foguerons de Dimonis de Sa Pedrera?

Vine a divertir-te amb noltros!

 

 

                         Contacte

TELEFON                649204079  

FACEBOOK:           https://www.facebook.com/dimonisdesapedrera/

TWITTER:               @dimonispedrera

INSTAGRAM:          dimonisdesapedrera

Email:                      Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Els dies s'acursen, les fulles cauen dels arbres, fa més fresca..... pero els dimonis no perdem les ganes de gresca!

Dissabte dia 10 de novembre és el nostre dia dins la Fira de Tardor -- Fira de Sa Carabassa de Muro. Tenim tot un dia d'activitats dedicades als mes menuts però que els més grans també en podreu gaudir.

A les 10'30 el ja tradicional Taller de Llanternes de Carabassa a la Plaça dels Abeuradors enfocada als menuts. Els participants han de dur la seva carabassa i els pares poden ajudar-los en les tasques més delicades, per exemple quan es necessiti fer talls a la carabassa. La organització posara cordell i espelma si no en porteu. L'organització és conscient que cada any hi ha més gent que opta per espelmes led i altres tipus d'il·luminació a piles i ho entén com una manera de fer lluir més la Carabassa. El taller durarà fins les 13'00h i els participants s'hauran d'inscriure a l'estand de l'organització fins al final del taller (13'00h).

La organització és conscient, també, que moltes carabasses es finalitzen o directament es fan a casa i aquest NO és l'esperit. Es farà una fotografia  a les participants fins a les 13h i es valorarà la tasca feta al taller.

 

A les 12'30 farem l'esperada globotada amb una cordada de més de 3000 globus Davant l'Ajuntament a la Plaça Comte Empuries.

 

A les 17'15, després de l'actuació de CUCORBA, iniciarem la processó de llanternes que transcorrerà pels carrers

Plaça Comte Empúries

Joan Massanet

Sant Joan

Bisbe Alberti

Plaça Sant Martí

Jaume I

Miquel Tortell

Martorell

Plaça Comte Empúries

A les 18'15 h entrega de premis de Llanternes de Carabassa.

Les carabasses participants poden quedar a l'ajuntament i s'exposaran l'endemà a la Fira

 

Subcategories

These are my photos from parks I have visited (I didn't take them, they are all from Wikimedia Commons).

This shows you how to make a simple image gallery using articles in com_content.

In each article put a thumbnail image before a "readmore" and the fiull size image after it. Set the article to Show Intro Text: Hide.