Imprimeix
Dimonis
Vist: 1623

Els dies s'acursen, les fulles cauen dels arbres, fa més fresca..... pero els dimonis no perdem les ganes de gresca!

Dissabte dia 10 de novembre és el nostre dia dins la Fira de Tardor -- Fira de Sa Carabassa de Muro. Tenim tot un dia d'activitats dedicades als mes menuts però que els més grans també en podreu gaudir.

A les 10'30 el ja tradicional Taller de Llanternes de Carabassa a la Plaça dels Abeuradors enfocada als menuts. Els participants han de dur la seva carabassa i els pares poden ajudar-los en les tasques més delicades, per exemple quan es necessiti fer talls a la carabassa. La organització posara cordell i espelma si no en porteu. L'organització és conscient que cada any hi ha més gent que opta per espelmes led i altres tipus d'il·luminació a piles i ho entén com una manera de fer lluir més la Carabassa. El taller durarà fins les 13'00h i els participants s'hauran d'inscriure a l'estand de l'organització fins al final del taller (13'00h).

La organització és conscient, també, que moltes carabasses es finalitzen o directament es fan a casa i aquest NO és l'esperit. Es farà una fotografia  a les participants fins a les 13h i es valorarà la tasca feta al taller.

 

A les 12'30 farem l'esperada globotada amb una cordada de més de 3000 globus Davant l'Ajuntament a la Plaça Comte Empuries.

 

A les 17'15, després de l'actuació de CUCORBA, iniciarem la processó de llanternes que transcorrerà pels carrers

Plaça Comte Empúries

Joan Massanet

Sant Joan

Bisbe Alberti

Plaça Sant Martí

Jaume I

Miquel Tortell

Martorell

Plaça Comte Empúries

A les 18'15 h entrega de premis de Llanternes de Carabassa.

Les carabasses participants poden quedar a l'ajuntament i s'exposaran l'endemà a la Fira