Imprimeix
Dimonis
Vist: 1249

 

Dimonis de Sa Pedrera, escodra i tallant en mà...

Ja tornam ésser aquí. Són les Festes de Sant Joan, atípiques com l'any passat, i l'associació Dimonis de Sa Pedrera vol fer la seva aportació a les Festes i Cultura del poble.

No ho farem, però, amb correfocs (encara no toca) però sí que ho farem amb un conjunt d'activitats per celebrar el Solstici d'Estiu de 2021 i els nostres 15 anys de la millor manera que podrem

Hem preparat un grup d'activitats que, esperem, us facin ganes i hi participeu:

 

Recull de reproduccions de Mandala

Hem difós per xarxes tot un recull de diferents mandalas fets per Tofol Sastre a la Plaça de Bous. Ho ha preparat el nostre membre Pere Bernat Sastre preparant els mandalas colorats per una banda i els mateixos mandalas per colorar  de l'altre banda per tal que podeu donar la vostra interpretació als mandalas dels dimonis. Envieu-nos els vostres mandalas pintats!...o fets vostres de bell nou.

Taller de Pintura: Mandala  El farem dia 11/06/2021 a l'Escola Graduada. Us podeu apuntar al whatsapp 649204079.

Monumental Mandala

L'artista murer col·laborador de la Colla Tòfol Sastre, pintarà al cercle de la Plaça de Bous de Muro, que és una pedrera, el Mandala d'enguany per celebrar el Solstici d'Estiu 2021.

 

 

Aqui teniu un video time lapse de com el va dibuixant: time lapse mandala 2012

 

Exposició Taller de pintura

Dia 19/06/2021 de 18'00 a 20'00 obrirem les portes a la plaça de Bous i podreu entrar a contemplar el Monumental Mandala de Tòfol Sastre i tots els Mandalas que hagin fet els participants del Taller de dia 11/06.

Llivanya

Dia 19/06/2021, a partir de les 21'00, en grups de 8 persones màxim i prèvia adquisició de l'entrada per ticket-ib, hem preparat un nou desafiament per als mes atrevits i valents. Que no vengui gent poruga! Farem un recorregut immersiu dins la pedrera de la Plaça de Bous combinada amb l'univers dels Dimonis de Sa Pedrera creat al llarg d'aquests 15 anys.

Tots els actes es duran a terme cumplint totes les normes sanitàries que ens han tocat cumplir aquest darrers mesos.

 

Molts d'anys i bones festes